Țara bunului ȘPRIȚ

România este cu siguranță țara tuturor nesimțirilor. Țara în care judecătorii CCR au un salariu de 16 ori mai mare decât a unui doctor. Țara în care fiica și amanta președintelui defilează cu genți de 7.000 de euro, când jumătate din pensionari se calcă-n picioare pentru a prinde o rețetă compensată. Unde dacă furi o pâine ești închis o viață iar dacă sărăcești milioane de oameni nu pățești nimic. Desigur, nu am spus nimic nou. Majoritatea suntem conștienți de adevăr, dar mergem pe premiza: „lasă bă, că merge-așa.” Suntem zilnic jucați pe degete și călcați în picioare de cei care ne-au lins în c*r înainte de alegeri. Cuvântul nostru, a opt milioane de oameni, nu înseamnă nimic. Suntem încă conduși de un alcoolic, care ia decizii doar după două pahare de whisky, și totuși continuăm să înghițim toate gunoaiele astea. 

Ceea ce mă șochează, este că încă oamenii mai cred în politicieni. Pe toate forumurile și blogurile posibile, bășiști se înjură cu usl-iști, și invers. „Când Antonescu va fi președinte, va fi mai bine.” Pe naiba! Toți politicieni sunt niște vulturi flămânzi. Singurul lor scop este să roadă și ultima bucățică din cadavrul țării. 

Până când?! Singurul drept neimpozabil ce ne-a rămas este cel la libera opinie. Spune ce simți, înainte ca asta să devină o faptă penală!

În încheiere vă recomand un filmuleț de pe youtube: „Îmi place vinu sec, îmi place să petrec” (Ghici ciupercă cine)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s