Cele mai inventive si ciudate idei de afaceri

Pe criza asta nici o afacere nu mai este la fel de profitabilă ca în trecut, cu excepția Pompelor Funebre, desigur 🙂 Trebuie să ai mult curaj să îți pornești o afacere în plină criză. Dar, cum aveau să dovedească câțiva oameni, orice lucru inedit și puțin nebunesc, poate atrage mii, poate chiar milioane de clienți.

ImagineAmericanca Jackie Samuel, din New York a devenit prima „îmbrățișătoare” din lume. Ea oferă clienților servicii inedite de încurajare și susținere morală. Pentru 60 de dolari poți avea parte de o oră de îmbrățișare maternă. Îmbrățișările sunt lipsite de conotații sexuale și totuși a atras sute de clienți, încă din prima săptămână.

Și dacă tot vorbeam mai sus de serviciile funerare, nu trebuie să-l ignorăm pe Chris Robinson, proprietarul unei case funerare, care și-a deschis o cafenea, chiar în încăperea unde se ține priveghiul. Acum rudele pot ține un toast în cinstea defunctului, chiar lângă sicriu.

ImagineȘi dacă toate hotelurile au camere special amenajate pentru tinerii căsătoriți, de ce nu ar exista și un hotel special pentru cei divorțați? Jim Halfens se oferă să se ocupe de divorțul clienților în doar trei zile. Intri în hotel căsătorit și ieși divorțat (visul oricărui bărbat). Defapt, afacerea a mers atât de bine, încât încă cinci hoteluri specializate în divorțuri, au fost deschise în Olanda. Un pachet de servicii, în care sunt incluse cazarea și actele de divorț costă 10.000 de euro.

Dacă mai toată lumea stă cu frica-n sân gândindu-se ce s-ar întâmpla cu ei în cazul unui cutremur, un afacerist din America a creeat un restaurant inedit pentru amatorii de senzații tari. La prima vedere restaurantul nu diferă cu nimic de unul obișnuit. Poate doar faptul că angajații poartă căști de protecție. Când dai să sorbi din cafea, însă, podeaua se zdruncină puternic și lămpile încep să pâlpâie. Cutremurul fals durează câteva secunde și se termină cu pagube minore, două-trei cești sparte.

Nici alcoolicii nu au fost trecuți cu privirea. Pentru ei s-a inventat „lenjeria intimă care-ți dă de băut” Freedom Flask este un recipient de 2,5 litri care se mulează pe corp. Nu trebuie decât să-l umpli cu băutura preferată și să-l așezi sub brâu. De fiecare dată când simți nevoia să bei doar dai drumul la robinet. Simplu ca bună ziua! Nimeni nu va știi că te-ai apucat din nou de băut.

În China gurmanzii se pot bucura de o delicatesă inedită. Nu este vorba de friptura de câine, deja cunoscută, ci de simplele ouă de găină, fierte în… urină de copil, colectată de la orfelinate. Și dacă ziceați că le-ați auzit pe toate, v-ați înșelat. Cozile pentru astfel de „delicatese” sunt uriașe. De multe ori vânzătorii nu pot face față mulțimii.

Deci, în încheiere, dacă aveți o idee ciudată de afaceri nu ezitați să o puneți în practică. Cine știe, poate aveți succes.

Reclame

2 răspunsuri la „Cele mai inventive si ciudate idei de afaceri

  1. Cred ca aici s-ar potrivii si afacerea cu cimitire , lumanari si altele care se fac in Romania fara rusine si bun simt.
    Oamenii au uitat sa daruiasca si sa primeasca o imbratisare sincera,am devenit prea egoisti si tragem focul la oala noastra uitand ca atunci cand daruiesti te imbogatesti pe tine…Cine da lui isi da si cine face lui isi face….
    Mi-a placut postarea.
    Mersi de vizite pe blog .
    Spor in tot ce faci si multe binecuvantare tie si celor dragi ai tai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s