DESPRE VEDETE ȘI ALTE NIMICURI

Încă din primele rânduri vreau să precizez că nu voi vorbi despre vedetele din România, pentru simplul motiv că nu avem așa ceva. Îi rog pe cei care consideră următoarele consumatoare de oxigen ca fiind vedete- să treacă peste acest articol și să dea pe OTV:  Buzuka, Naomi, Nikita, Lady Roxy sau orice siliconată pentru care nu s-a inventat încă o mărime de sutien.

Voi începe cu Charlie Sheen, care cu ceva ani în urmă era unul din actorii mei preferați. Cei care nu l-au văzut în Scary Movie își aduc aminte cu siguranță de Two and a half men- serialul de succes care l-a schimbat enorm. După mine, greșeala care l-a schimbat pe Charlie Sheen într-un degenerat înfumurat au fost realizatorii acestui serial care pe lângă salariul obscen de mare pe care i l-au oferit, au modelat toată acțiunea după placul și cerința actorului. Plin de bani, idolatrizat de colegii de platou și vânat de reporteri- acesta a devenit dintr-un actor strălucit un bețiv, drogat, afemeiat și plin de figuri, care nu ezită să jignească pe oricine, începând de la producători până la femeile care nu s-au culcat încă cu el.  Acesta a devenit și motivul concedierii lui din serial. asta și cura de dezalcoolizare. Actorul talentat și sexy, care a sucit mințile femeilor din toată lumea, arată acum așa:

Un alt actor care a trecut de la super talent la o mumie umblătoare  este Macaulay Culkin. Băiețelul talentat, cunoscut de noi toți din Home Alone 1 și 2- este acum cunoscut și de traficanții de droguri. După 20 de ani de la filmarea celor două filme, Culkin este considerat încă un mare actor, cu toate că singurele roluri care le-a avut după acest succes au fost în filme deplorabile cu buget redus și în reclame la mâna a doua. Sunt mulți copii actori care l-au depășit cu mult pe Culkin ca Haley Joel Osment de exemplu, care a jucat cu titani ai Holywood-ului în roluri foarte grele- și totuși lumea îl preferă pe drogatul și încrezutul Culkin- care a jucat bine o singură dată acum două decenii.

Deci, este oficial, celebritatea te transformă- și nu într-un sens bun. Până la urmă nu este surprinzător că ne întoarcem la „vedetele noastre”- și, dezamăgiți de actorii pe care cândva îi îndrăgeam, schimbăm postul pe OTV și o lăsăm pe Lady Roxy să ne zgârie timpanele cu ne-talentul ei. Măcar știm la ce să ne așteptăm de la ea și că mai rău de atât nu se poate.

Reclame

Un răspuns la „DESPRE VEDETE ȘI ALTE NIMICURI

  1. Sunt de acord cu tine in privinta celor doi actori prezentati, insa concluzia ta nu e neaparat una generala, daca stai sa te gandesti ce mare de actori celebrii au trecut cu bine de „fitele” meseriei, au ramas la fel de populari si nu apar prea des in tabloide si alte tiparituri de scandal.

    Din pacate exista si exceptii cum sunt cele doua exemple pe care le-ai dat tu, plus poate prea multi altii, care dovedesc mai degraba ca nu oricine este facut pentru a fi actor sau pentru a avea succes, pentru ca i se urca „succesurile” la cap.

    Ca incheiere, as spune ca exista si la noi oameni de valoare, doar ca nu trebuie cautati in locurile nepotrivite 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s