PANA UNDE MERGE PROSTIA: LIMBAJUL SEDUCTIEI.RO

Ești urât cu spume? Ultima fată care a pus mâna pe tine a fost o lucrătoare la ZOO? Nu ai voie să intri în magazin fără o zgardă de purici? Singurele atrase de mirosul tău sunt muștele? Acum toate necazurile tale au luat sfârșit, pentru că un loser, chiar mai mare decât tine, vine cu sfaturi revoluționare, care vor schimba lumea așa cum o cunoști tu – și te va face dintr-un urât cu draci, un urât cu draci încrezut și cu mai puțini bani. Pentru că da, sfaturile costă, doar omu a trebuit să investească în webcam și în gelurile de păr care să-i dea un aspect aproape uman.

Acum sărind peste asta. Chiar există oameni dispuși să plătească pentru așa ceva, și chiar mai rău, există oameni care chiar urmează aceste așa presupuse „sfaturi”?. Poate sunt eu de modă veche, dar nu există o rețetă pentru o relație de durată. Sigur, poți învăța cum să agăți femei ușoare ca un fulg (să nu le zic târfe) dar femei adevărate, nu prea cred!

Reclame

2 răspunsuri la „PANA UNDE MERGE PROSTIA: LIMBAJUL SEDUCTIEI.RO

  1. La „nie-nie-nie” m-am plictisit. 🙂
    E faina treaba cu ciupitul … Cred ca un secret major in abordarea asta e sa nu se prinda barbatul / prietenul ei 🙂 mai ales daca in loc de cursuri de personal building a luat cursuri de body building

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s