MONICA CACOVEI CERȘEȘTE BANI PENTRU CAMPANIA ELECTORALĂ

Monica Cacovei, mumia politicii românești, a postat acum câteva zile pe pagina ei de FB, fără prea multe explicații și introduceri, conturile bancare, să aibă din ce cumpăra găletușe, umbrele, pixuri – și ce se mai poartă în campania electorală. Postul cu pricina i-a adus doamnei în discuție multă carne – să-i ajungă pentru toată campania, așa cum era de așteptat.Ce m-a uimit însă a fost numărul mare de proști, pardon, susținători, care s-au oferit să doneze. Motivul cică, doamna Cacovei este transparentă și nu fură din fundurile fondurile statului ca ceilalți candidați la jefuitul statului. 

mesaj3Hai să o lămurim.

Stiti cat castiga un europarlamentar, asa de curiozitate ? 100.000 de euro anual + 4.000 de euro pe lună (de cheltuieli, vezi doamne) – adică 148.000 de euro, adică 656.705 lei noi – și asta într-un an. S-ar zice, deci, că doamna Cacovei își permite să investească în ulei și semințe. Pe lângă asta, cerșetoria ei este sponsorizată pe FB – adică plătită, să ajungă la toți cetățenii pe laptop. Lux care costă 100 de lei pe zi. Nu pare deloc acțiunea unui sărăntoc.O altă chestie, dacă deja muierea s-a pus pe cerșit, când încă este pârțu lumii, vă închipuiți dacă ar ajunge președinte? Ne-ar cere bani și de benzină. Am fi ca pe plantația de negri – numai ca suntem albi . 

Anunțuri

4 răspunsuri la „MONICA CACOVEI CERȘEȘTE BANI PENTRU CAMPANIA ELECTORALĂ

  1. Pingback: America, campioana corupţiei | Blog Popa Țeapă

  2. Nu stiu, mie mi-ar fi rusine in locul ei sa candidez…adica am considerat mereu ca un politician inainte de a se aventura si de a cheltui pe campania electorala ar trebui sa isi masoare sansele…

  3. Pingback: Yahoo News arată că acolo unde se vrea, se poate | Blog Popa Țeapă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s